MAKALELER / EPOKSİ ZEMİN KAPLAMALARI...ÜRETİM FORMÜLLERİ

Yüzey Beton 
 

Blastrack makineleri ile işlemden geçirilerek yüzeydeki toz ve gevşek tabakalardan arındırılır.Daha sonra tüm yüzey elmas kırıcılar ile X ve Y yönünde profillendirilir. Derz yerleri, kırık, bozuk çatlak bölgeler V şeklinde kırılarak epoksi tamir harcı malzemesi ile tamir edilir. Böylelikle, epoksi astar malzemesinin yüzeye aderansı maximum değerlere ulaşmasi sağlanır.

Yüzey Seramik 

Blastrack makineleri ile silinerek sır tabakasından arındırılır. Böylelikle, epoksi astar malzemesinin yüzeye aderansı maximum değerlere ulaşmaı sağlanır.



epoksi yer kaplaması ile ilgili görsel sonucu


Yüzey Karoplak veya Dökme Mozaik 

Mevcut yüzey zýmpara makineleri ile zımparalanır. Bozuk,kırık ve çatlak bölgeler epoksi tamir harcı
malzemesi ile tamir edilir. Zemin hazırlık aşamasından sonra uygulama yapılacak alanın kullanım amacına, uygulama yapıldıktan sonraki görüntüsüne ( pütürlü, düz, portakal desenli v.b) ve kalınlığına (2 mm, 3 mm, 5 mm v.b) göre uygun epoksi malzemesi seçilerek kum, mala, rulo gibi yardımcı malzemeler kullanılarak epoksi uygulaması tamamlanır. Uygulama tamamlandıktan sonra ertesi gün yaya trafiğine açılabilir 7 gün sonunda da kimyasal ve fiziksel özelliklerini tam kazanır.


 

 
YAPI KİMYASALLARI  ANSİKLOPEDİSİ -1

EPOKSİ ZEMİN KAPLAMALARI, başta olmak üzere, herhangi bir yapı kimyasalları ürün üretimi düşünüldüğünde ve bu konuda kaynak arandığında YAPI KİMYASALLARI ANSİKLOPEDİSİ formül içeriği bakımından sizlere yeterli olabilir.

Bu ansiklopediler içerisinde yüzlerce, boya,yapı kimyasalları,pastalar,astarlar ve macunlara ait, ÜRETİM FORMÜLLERİ ve İMALAT TEKNİKLERİ mevcuttur.


YAPI KİMYASALLARI  ANSİKLOPEDİSİ -2


YAPI KİMYASALLARI ANSİKLOPEDİSİ herkesin çok kolay anlayabileceği ve herkesin çok rahat kullanabileceği sade bir dille yazılmıştır. Bu ansiklopediler yardımı ile hiçbir teknik makina kullanmadan birçok yapı kimyasalları ürünlerini tekbaşınıza yapabilirsiniz.


YAPI KİMYASALLARI ANSİKLOPEDİSİ mevcut işlerinizin gelişmesine katkı verebilir veya yeni bir iş kolu yaratmada sizlere öncülük edebilir.



ETİKETLER: EPOKSİ ZEMİN KAPLAMASI NEDİR,EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA NASIL YAPILIR,EPOKSİ ÜRÜNLER,EPOKSİ BOYALAR,EPOKSİ ZEMİN KAPLAMASI NEDEN YAPILIR,EPOKSİ ZEMİN KAPLAMALARININ FAYDALARI,YARARLARI,EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA FORMÜLÜ,FORMÜLLERİ,FORMÜL,EPOKSİ İÇERİĞİ,İEÇRİK,İÇİNDEKİLER,EPOKSİ REÇİNE NEDİR,EPOKSİ REÇİNE ÇEŞİTLERİ,EPKSİ SERTLEŞTİRİCİSİ YAPIMI,EPOKSİ SERTLEŞTİRİCİSİ NEDİR,EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA ÜRETİMİ,ÜRETİM,ÜRETİCİLERİ,EPOKSİ YER KAPLAMA FORMÜLÜ,FORMÜLLERİ,EPOKSİ YER KAPLAMA İMALATI,İMALAT,İMALATÇILARI,EPOKSİ KİMYASALI,KİMYASALLARI,EPOKSİ NASIL UYGULANIR,EPOKSİ UYGULAMALARI,UYGULAMASI.


YAPI KİMYASALLARI ANSİKLOPEDİLERİ

İÇERİKLERİ



YAPI KİMYASALLARI  ANSİKLOPEDİSİ -1YAPI KİMYASALLARI  ANSİKLOPEDİSİ -2




YAPI KİMYASALLARI ANSİKLOPEDİLERİ

VİDEOLARI










İMALAT ANSİKLOPEDİLERİ