MAKALELER / VİNAS ...ORGANİK MADDE...NEDEN KULLANILIR

VİNAS 
 
 
 
HAMMADDE
BİLGİLERİ
CAS
NUMARASI
ORGANİK MADDE  
KİMYASAL
FORMÜLÜ
 ORGANİK MADDE
KİMYASAL
İSMİ
 ORGANİK MADDE
TİCARİ
İSMİ
VİNAS
 
 
ANALİZ
BİLGİLERİ
KİMYASAL
YAPISI
ORGANİK MİNERAL
KURU MADDE
MİKTARI ( % )
63
TOPLAM PROTEİN
MİKTARI ( % )
40
POTASYUM
MİKTARI ( % ) ( K )
3
PH
ARALIĞI
6
YOĞUNLUĞU
 
1,2 GR / CM
ÇÖZÜNÜRLÜK SUDA RAHAT ÇÖZÜNÜR
 
 

VİNAS
 
 
 
FİZİKSEL ÖZELLİKLER
VE
KULLANILDIĞI ALANLAR
FİZİKSEL
GÖRÜNÜMÜ
YOĞUN SIVI
RENK KOYU KAHVERENGİ VEYA SİYAH
KOKU YANIK ŞEKER KOKUSU
TEHLİKE CİLDE TEMASTA BİR İRRİTASYONA NEDEN OLMAZ.
DEPOLAMA KOŞULLARI BELİRTİLMEMİŞTİR.
 
KULLANILDIĞI
ALANLAR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VİNAS, maya üretimi sonrasında ortaya çıkan atık organik maddedir. Hayvancılıkta yem olarak kullanılabileceği gibi, tarımda da organik sıvı gübre üretiminde organik ana hammadde olarak kullanılır. Ayrıca hafif yapıştırma işleminde de kullanılabilir.
 
 
   
 
 

ANSİKLOPEDİLER...VİDEOLARI

  VİNAS,  hammaddesi dahil olmak üzere, bitki besleme,bitki koruma, insektisitler,fungusitler,akarisidler ve herbasitlere ait hammaddelerin fiziksel ve kimyasal özellikleri,kimyasal formülleri,çözünürlüğü ve kullanıldığı alanlara ait geniş bilgileri TARIM HAMMADDELERİ ANSİKLOPEDİSİ içerisinde bulabilirsiniz.

KİMYASAL GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ

TARIM HAMMADDELERİ ANSİKLOPEDİSİ yardımı ile bazı koruma ve besleme gübrelerinin hesaplanmasında ve hazırlanmasında sizlere yardımcı olur.

TARIM HAMMADDELERİ ANSİKLOPEDİSİ herkesin çok kolay anlayabileceği ve herkesin çok rahat kullanabileceği sade bir dille yazılmıştır.




Ayrıca organik veya kimyasal herhangi bir BİTKİ BESLEME GÜBRE ÜRETİMİ düşünüldüğünde ve bu konuda kaynak arandığında KİMYASAL GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ ve ORGANİK GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ formül içeriği bakımından sizlere yeterli olabilir.

Bu ANSİKLOPEDİLER içerisinde yüzlerce kimyasal ve organik gübrelere ait, sıvı ve toz formunda ÜRETİM FORMÜLLERİ ve İMALAT TEKNİKLERİ mevcuttur.

ORGANİK GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ
 

Bu ANSİKLOPEDİLER içerisindeki yüzlerce KİMYASAL GÜBRELER ve ORGANİK GÜBRELERİ hiçbir teknik makina kullanmadan ve hiçbir teknik destek almadan tekbaşınıza imal edebilirsiniz.

Bu ANSİKLOPEDİLER herkesin çok kolay anlayabileceği ve herkesin çok kolay kullanabileceği sade bir dille yazılmıştır.


ETİKETLER:  VİNAS nedir, nerede kullanılır,  VİNAS kullanımı, VİNAS  msds, teknik özellikleri, emülgatörü, emülgatör, kimyasal formülü,molekül ağırlığı, kaynama noktası,donma noktası,erime noktası, VİNAS fiziksel özellikleri,kimyasal özellikleri,herbisit nedir,herbisitlerin zararları,herbisid ile mücadele,herbisit ilaçları,herbisid ilaçları nelerdir, insektisit, insektisitler, insektisid etken maddeleri,fungusit nedir,fungusitler,fungusit ile mücadele,insektisitlerle mücadele yöntemleri,akarisitler,akarisit nedir,herbisit çeşitleri,herbisit hammaddeleri,kimyasalları,herbisit hammadde, VİNAS nasıl çözünür, VİNAS  içeren hammaddeler, VİNAS ne kadar kullanılır, nerelerde kullanılır, VİNAS spesifikasyonu,fosforlu gübre yapımı,azotlu gübreler, damlama gübreleri,sıvı yaprak gübreler, NPK gübre,np gübre,iz elementli gübre üretimi,gübre hesaplama,gübre hesaplamaları,gübre bileşimi,kimyasal gübreler, organik gübre yapımı,gübre nedir,sıvı organik gübreler,potasyumlu gübre,sıvı potasyum gübresi yapımı,potasyumlu gübre içeriği,içerik,insektisit ile mücadele yöntemi,herbisit çeşitleri,sıvı kombi gübre yapımı,kalsiyum gübresi,sıvı magnezyum gübre imalatı,gübre formülleri,bitki besleme,bitki koruma gübreler,bitki gelişim düzenleyici gübreler,herbisit nedir,herbitsitlerle mücadele,herbisit ile kültürel mücadele,herbisit ile ilaç mücadelesi,herbisit için etken maddeler,fungusit nedir,fungusitlerle mücadele,kültürel mücadele,ilaç ile mücadele,fungusidin zararları,fungal bitki hastalıklar,bitkilerde fungusitler,fungusit neden olur,fungusit çeşitleri,fungusit etken maddeler,bitki büyüme düzenleyiciler,bitki besleme gübreler,gübre üretimleri,bitki koruma gübreler,bitki koruma ilaçları,bitki gelişim düzenleyicileri,edta şelatlı çinko yapımı,edta şelatlı çinko nasıl yapılır,edta şelatlı bakır, iz element gübre,edta şelatlı mangan,edta şelatlı demir,mikro elementli gübre formülü.

ANSİKLOPEDİLER...VİDEOLARI
 
TARIM HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİORGANİK GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİKİMYASAL GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ

 








İMALAT ANSİKLOPEDİLERİ